во ,

Плавуша, студентка, ја среќава својата пријателка која е видно загрижена…

Реклама

Плавуша, студентка, ја среќава својата пријателка која е видно загрижена и исплашена и ја прашува:

– Што се случи? Зошто си толку загрижена?

–  Ма чекам резултати од мамографија.

– Па што, чекам и јас од географија! Немој да се грижиш, ако не поминеш има и друг испитен рок!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Човек се чувствувал многу лошо и отишол кај докторот…

Се расправаат Германец, Американец и Македонец кој има најдолга улица во градот…