во ,

Планинар гледа мала дрвена куќа и тропнува на вратата…

Планинар гледа мала дрвена куќа и тропнува на вратата, а детски глас вели: –Да?

–Тука е татко ти?

–Не. Беше, пред да влезе мама.

–Значи мајка ти е тука?

–Не.Беше, пред да влезам јас.

Планинарот, потполно збунет:

–Вие никогаш не сте заедно?

–Дома сме заедно ама ова ни е полското ВЦ…

Што мислиш?

26 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

30 Познати личности пред и откако ги избричиле главите

Редица пред рајските порти. Свети Петар распределува…