во ,

Полага студент испит и професорот му го поставува првото прашање, овој нема поим…

Полага студент испит и професорот му го поставува првото прашање, овој нема поим, второто – исто.

И третото не го знае.


И професоров таму во индекс место оценка, му пишува “мајмун“.

Си го зема студентот иднексот и таман да излезе, се враќа кај професорот и му вика:

“Ама професоре, не сте ми напишале оценка, туку само сте се потпишале.“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

18 Луѓе кои останале запрепастени од тоа што им било послужено во ресторан

Го сакам тоа што го јаде оној господин…