во , ,

Полицаец, додека патролирал, видел очигледно пијан млад човек како се ниша на сред улица со клуч во рака…

Реклама

Полицаец, додека патролирал, видел очигледно пијан млад човек како се ниша на сред улица со клуч во рака и го прашал:

– Зошто држиш клуч во рака?

– Ма, гадови едни… ми го украле автомобилот… беше тука… тука, на врвот од клучот…

– Па добро господине, но дали сте свесни дека од панталоните ви виси онаа работа?

– Молам… Не можам да верувам… Гадовите ми ја зеле и девојката…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Го критикува жената мажот колку е неспособен…

Првата слика што ја видовте овде ќе ви открие каква моќ на умот поседувате