во , ,

Полицаец запира мафијаш и го прашува…

Полицаец запира мафијаш и го прашува:

– Имате ли оружје?


– Да, митралез, две пушки и гранати. Немам дозвола…

Полицаецот е во шок.

– А дрога?

– Да. 2 кг хероин за продавање, хашиш за пријателите и трева за мене.

Полицаецот пак прашува:

– А во багажникот што има?

– Во багажникот има труп на полицаец. Има и слободно место.

– Во ред господине, возете внимателно.


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Избегал некој човек од затвор каде што минал 15 години и провалил во некоја куќа…

Жено, се сеќаваш ли една зима кога бев на зимски риболов, па кога го погрешив патот…