во ,

Полицаец запира некоја госпоѓа што возела бргу…

Реклама

Полицаец запира некоја госпоѓа што возела бргу.

-Госпоѓо, вашите документи!

– Ве молам, не казнувајте ме, јас сум професорка.

А, полицаецот и враќа:

– Е, долго го чекав овој момент. Ајде сега на лист да напишете 1000 пати: Никогаш повеќе нема да возам бргу.


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Зајко патувал со воз и одеднаш неговите куфери ги снемало…

Доаѓа студент на предавањe, бара слободно место и седнува до професорот…