во , ,

Полицаец застанува пијаница и го прашува…

Реклама

Полицаец застанува пијаница и го прашува:

– Каде сте тргнале во ова време на ноќта?

– На предавање – одговара пијаницата.

– Како не, па кој сега држи предавање?

– Мојата жена.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

16 Луѓе кои направиле нешто глупо и се смееле на тоа

Синот ја прашува мајката…