во ,

Поминува короната, доаѓаат дома гости после долго време. Жената ги прашува што ќе се напијат…

Поминува короната, доаѓаат дома гости после долго време. Жената ги прашува што ќе се напијат, гостинката вели сок, а гостинот една ракија. Ја бара ракијата никаде ја нема, оди во визбата, бара и таму, од ракијата ни трага ни глас. На крај го прашува мажот:– Тоде, абе каде се шишињата со ракија?

– Си ја лекував раната.

– Која рана, бе?

– Душевната.

Што мислиш?

20 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Останете во своите домови: Сибирски тигар сее страв во кинеско село, снимен е напад на автомобил!

Скриена на видно место: Нов вид „мала црна тарантула“ е откриена во Мајами