во , ,

Попот наидува на мртво магаре на патот. Се јавува во полиција…

Попот наидува на мртво магаре на патот. Се јавува во полиција:

– Овде поп Мите. Има мртво магаре на патот па се јавувам да го одстраните.

Полицаецот, сакајки да се нашали, му вели:

– Попе, молитва дали му отпејавте?

Попот: – Не,сега ќе го отпејам,прво сакав на роднините да им јавам.

Што мислиш?

27 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Редица пред рајските порти. Свети Петар распределува…

Прекрасно место во Данска каде што луѓето живеат во прекрасни кружни градови