во ,

После жестока кавга, мажот и жената не разговараат еден со друг…

После жестока кавга, мажот и жената не разговараат еден со друг…

Третиот ден мажот не издржува:

– Ќе ми дадеш ли?

– Да!

– А како?

– Од позади!

– Зошто?

– Затоа што не можам да те гледам!

Што мислиш?

28 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Двајца комшии решиле да одат на печалба во Либија. Им стигнале документите и тргнале на пат…

Погледнете како оваа видра во последен момент му побегна на опасниот кит