во ,

Починал некој човек и чекајќи ред кај Свети Петар, забележал многу ѕидни часовници…

Починал некој човек и чекајќи ред кај Свети Петар, забележал многу ѕидни часовници во ходникот. Кога дошол на ред го прашува Св.Петар:

– А бе, што оволку часовници?

– Е па според брзината на вртењето на казалките, гледам колку се краде во секоја земја.

– А Македонија не ја гледам?

– Е, часовникот за Македонија сум го ставил во спална, ми служи како вентилатор!


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Перо го викнал Тошо да го посети во Минхен. Тошо се исплашил затоа што не знае германски…

Мајсторе сакам да ми сошиеш убави панталони…