во ,

Почитувани патници, ова е првиот лет во историјата на човештвото, целосно управуван од компјутерски систем…

Реклама

Авионот успешно полетува од пистата, ја достигнува саканата височина, се стабилизира и се слуша компјутерски глас:

– Почитувани патници, ова е првиот лет во историјата на човештвото, целосно управуван од компјутерски систем на Windows.

Летаме на висина од 11.000 метри, сите системи работат нормално, температурата на воздухот е минус 15 степени, минус 15 степени, минус 15 степени…


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вотсон, според Вас, која од двете дами е мажена? Таа што го лиже или таа што го шмука сладоледот?

Сине, каде си, единаесет и пол е, а утре си на училиште!