во ,

По колку часа спиете секој ден?

Прашуваат просечен Македонец:

– По колку часа спиете секој ден?


– Паа… два – три часа!

– Многу малку!

– Не е малку, таман е ако сум преспал ноќта 8!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Сѐ одговорив тато, не знам зошто ми пиша единица…

Слободен ли си за викендот?