во ,

По судирот, два автомобили целосно уништени…

Реклама

По судирот, два автомобили целосно уништени. Од едниот излегува жив и здрав, маркантен, згоден маж, а од другиот излегува непроменета, убава, згодна жена.

Мажот ѝ приоѓа со шише вино кое, за среќа, не се скршило и вели:

– Ова е Божја волја и наша среќа. Мораме да се запознаеме и да наздравиме за нашето идно пријателство.

Жената го погледнува, мислејќи си колку е убав, и го зема шишето и наздравува. Потоа му го подава виното на мажот да наздрави и тој го зема шишето и го затвора.

Жената го прашува:

– Зарем ти нема да наздравиш?

Мажот одговара:

– Не, ќе ја почекам полицијата.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Баба го праќа дедо во продавница и му вели…

Седнале маж и жена во елитен ресторан на вечера…