во

По цели ноќи си со девојки цело време и цело сабајле спиеш…

Трпе се кара со неговиот син:

– По цели ноќи си со девојки цело време и цело сабајле спиеш, не си отишол на ниедно предавање!

– Ама, тато.

– Ш-ш-ш, замолчи! Кој е таткото овде? Ти или јас?!

– И двајцата тато и двајцата.

Што мислиш?

27 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ги собрале сите професори од приватните факултети во Македонија во ист авион…

А сакаш овој пат да го направиме на бразилски начин?