во , ,

Пратиле две кучиња и плавуша во вселената, им се јавуваат од Земјата и им кажуваат…

Пратиле две кучиња и плавуша во вселената.

Им се јавуваат од Земјата и им кажуваат:


– Шарко…

– Ав, ав…

– Притисни го црвеното копче…

И Шарко го притиснал копчето.

После некое време пак се јавиле од Земјата:

– Мурџо…

– Ав, ав…

– Притисни го жолтото копче…

И Мурџо го притиснал жолтото копче.

Поминало уште некое време и од Замјата пак се јавиле:

– Плавушата:

– Ав, ав…

– Не лај многу, нахрани ги кучињата и ништо не пипкај.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ајде говедо стануј ќе закасниш на работу…

Влегува полицаец во автобуска станица, а таму се компјутеризирано. Целиот зачуден му приоѓа…