во ,

Пратиле две кучиња и плавуша во вселената…

Пратиле две кучиња и плавуша во вселената.

Им се јавуваат од Земјата и им кажуваат:

– Шарко!?

– Ав, ав!

– Притисни го црвеното копче!

И Шарко го притиснал копчето.

После некое време пак се јавиле од Земјата:

– Мурџо!?

– Ав, ав!

– Притисни го жолтото копче!

И Мурџо го притиснал жолтото копче.

Поминало уште некое време и од Замјата пак се јавиле:

– Плавушата!?

– Ав, ав!

– Не лај многу, нахрани ги кучињата и ништо не пипкај.

Навалица Продавница

Што мислиш?

29 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Логичарка и математичарка тргнале на прошетка. Кога се враќале назад, забележале дека некој човек ги следи…

Трпана му се јавува на Трпе…