во ,

Прашуваат Македонец: Што работиш?

Реклама

– Што работиш?

– Јас сум Personal assistant of the executive technical head manager.

– А на македонски?

– Му го подавам алатот на мајсторот.

– Значи чирак.


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Слободен ли си за викендот?

Излегол Крали Марко на двобој со Дарт Вејдер…