во , ,

Прашуе учителка ученици – Знаете ли како сте дошле на свет?

Прашуе учителка ученици – Знаете ли како сте дошле на свет?

Едно дете вика – Мене ме купиле мама и тато од продавницу!

Друго вика – Мене штрк ме донеја дома!

Трпе вика – Тато е толко сиромашан што мораја сам да не прави.

Што мислиш?

29 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

21 Урнебесни фотографии од мажи кои ги пресоздаваат најчестите клише женски фотографии

Фатиле се жирафа и жељка. После неколко године идење, жељка гу прашуе жирафу…