во ,

Првата мува: За мене го*но со кромит…

Одат три муви во ресторан.

Првата мува:


– За мене го*но со кромит.

Втората:

– За мене го*но со лук.

Третата:

– За мене само го*но, после ќе излегувам со женската…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пред Нова Година Влавот му дава пиштол на комшијата и му вели во 24 часот…

Мамо мамо, тато се заканува дека ќе се фрли…