во , ,

Пред Нова Година Влавот му дава пиштол на комшијата и му вели во 24 часот…

Пред Нова Година Влавот му дава пиштол на комшијата и му вели во 24 часот да пукне два пати.

Комшијата во 24 часот пукнал два пати со пиштолот и Влавот им вели на внучињата:


– Го отепаа Дедо Мраз, нема пакетчиња!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Заминуваат Мујо и Хасо на печалба во Германија. И по неколку години се враќа Мујо…

Првата мува: За мене го*но со кромит…