во , ,

Преполна плажа, малиот Дарко отпливал доста далеку од брегот…

Реклама

Преполна плажа, малиот Дарко отпливал доста далеку од брегот. Неговата мајка станува и вика:

– Даркооо, немој да пливаш далеку! Може да те фати грч!

Неколку секунди подоцна станува плавуша на пет метри подалеку и вика на својот син:

– Перица, не оди толку далеку, има грчеви!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Тип влегува во аптека каде што работи плавуша…

Мајката го буди синот да оди на училиште…