во ,

Приоѓа момче на девојка на журка…

Реклама

Приоѓа момче на девојка на журка:

– Морам да те прашам, дали си можеби сингл?

– За тебе сум албум!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дошол маж во полиција и пријавува исчезнување на жената…

Мојата девојка одбива да се тушира после работа и не можам повеќе да издржам