во ,

Пушти ме и ќе ти исполнам желба…

Реклама

Рибар фатил златна рипка:

– Пушти ме и ќе ти исполнам желба.

– Рибо златна, со жена ми никако да се усогласиме. Сакам секогаш да свршуваме заедно.

Рибата му ја исполнила желбата. Тргнал рибарот кон дома и по патот трипати свршил.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Е како го биравте бе Блажо?

На радио Куманово наградно прашање…