во ,

Разговараат Германец, Французин и Македонец за жените…

Разговараат Германец, Французин и Македонец за жените…

Германецот се фали:


– Мојата жена е како лавица у кревет.

Французот:

– Мојата е како пеперутка.

Македонецот:

– И мојата не личи на човек.


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Па добро бре зете имаш ли некоја мана?

Болница, прима пациент…