во ,

Разговараат двајца директори…

Реклама

Разговараат двајца директори:

– Кажи ми, исплаќаш ли плати на твоите работници?

– Не, веќе долго време не им плаќам ништо, но тие сепак доаѓаат на работа.

– Ни јас на моите не им плаќам ништо, но и тие сепак доаѓаат!

– Знаеш, имам одлична деловна идеја. Од утре ќе им наплаќам влез на вратите!

По еден месец, директорите се среќаваат повторно и едниот прашува:

– Каква се покажа идејата со влезниците?

– Лошо, многу се снаодливи. Сега доаѓаат во понеделник и остануваат до петок.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Синот го прашува таткото…

Ја чека Мујо Фата на железничката станица и кога Фата излегува од возот, Мујо само се поздравува со неа…