во ,

Разговараат двајца македонски полицајци

Разговараат двајца македонски полицајци:

– Имаш нов часовник?


– Да, Ролекс, златен! Го добив како награда.

– Да не си фатил некој опасен криминалец?

– Не, го пуштив.


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Две плавуши после полагање практичен дел од возачки испит…

Двај­ца велешани се качиле на погрешен воз, скокнале и се повредиле…