во ,

Разговараат две невести. Слушнав си се омажила за боксер. Среќна си со него…

Реклама

Разговараат две невести.

– Слушнав си се омажила за боксер. Среќна си со него?

– Супер е, а и не е досаден.

– Како тоа?

– Кога и да се врати дома секогаш изгледа поинаку.


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Разговарале две пријателки, а едната рекла: Готово го оставам мажот ми…

Оди некоја баба по улица и влече две големи вреќи. Од едната вреќа паѓаат 20 евра…