во ,

Разговараат дебел и слаб…

Реклама

Разговараат дебел и слаб:

– Кога некој ќе те види така слаб, помислува дека почнала гладта! – вели дебелиот.

– А кога некој ќе те види тебе така дебел, помислува дека ти си виновен за тоа – одговара слабиот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Смртта брка пензионер. Бега пензионерот од смртта од влез во влез…

Доаѓа Рамбо во болница да ги провери сперматозоидите…