во , ,

Разговараат органите во човечкото тело кој треба прв да оди во пензија…

Реклама

Разговараат органите во човечкото тело кој треба прв да оди во пензија.

Прв се јавува бубрегот:

– Јас треба прв да одам во пензија, јас сум овде најстар!

– Јас треба прв да одам во пензија, јас сум главен – се јавува срцето.

Се јавува некој од последниот ред и вели:

– Јас треба прв да одам во пензија!

– А кој си ти, стани – вели судијата.

– Јас се толку многу пати дигав што веќе не можам!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15+ Твитови од мајки и татковци кои се толку смешни што речиси боли

Продавачка на пазарот вика…