во ,

Разговараат пештерски човек и неговата жена…

Реклама

Разговараат пештерски човек и неговата жена:

– Види, жено, јас прв го измислив тркалото. Ќе бидам познат во историјата.

А жената вели:

– Е, додека ти го измислуваше тркалото, комшијата го измисли креветот!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди наркоман по улица и шприца со спреј по патот…

13 Фото колажи кои покажуваат како се променил нашиот свет додека трепнете