во ,

Разговараат пријатели за суеверие и еден вели…

Реклама

Разговараат пријатели за суеверие и еден вели:

– Јас верувам во бројот седум.

Го прашуваат другите зошто, а тој одговара:

– Роден сум на 7.7.1977. година, еден ден купив среќка со бројот 7777 и добив седум милиони денари. Веднаш отидов на хиподромот и ги вложив сите седум милиони на коњот број седум.

На тоа сите возбудено викнаа:

– И што, беше прв?

На тоа овој одговора со наведната глава:

– Не, беше седми.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

16 Луѓе споделија фотографии кои им го поделија животот на „пред“ и „после“

Дошол гостин во кинески ресторан и побарал од келнерот пекиншка патка…