во , , ,

Разговараат хирург, архитект и политичар за тоа кој е најстариот занает на светот…

Реклама

Разговараат хирург, архитект и политичар за тоа кој е најстариот занает на светот.

Хирургот вели:

– Бог од реброто на Адам ја направи Ева. Ете, бил првиот хирург и тоа многу добар.

Го прекинува архитектот:

– Чекај, Бог ја направил Ева дури шестиот ден. Сети се на самиот почеток, прво хаос, па настана ред. Кој би можел да направи ред освен архитект?

На тоа ќе политичарот:

– Добро, луѓе, а што мислите, кој го направи хаосот?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Застанува полицаец бабичка од 80 години и ја прашува…

16 Луѓе кои направиле нешто глупо и се смееле на тоа