во ,

Редица пред рајските порти. Свети Петар распределува…

Редица пред рајските порти. Свети Петар распределува:

– Женет?

– Да.

– Во рајот.

– Женет?

– Да.

– Во рајот.

– Женет?

– Да, два пати.

– Во пеколот.

– Зошто?

– Рајот е за маченици, а не за идиоти!

Што мислиш?

27 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Планинар гледа мала дрвена куќа и тропнува на вратата…

Попот наидува на мртво магаре на патот. Се јавува во полиција…