во ,

Ресторан на врвот на еден облакодер. На две различни маси седат двајца депресивни мажи и пијат….

Реклама

Ресторан на врвот на еден облакодер. На две различни маси седат двајца депресивни мажи и пијат. По некое време едниот му довикнува на другиот.

– Знаеш ли дека од овде и да сакаш да скокнеш да се самоубиеш, не можеш!? Пририсокот на воздухот од надвор е толку силен, што кога скокаш надвор, те враќа пак назад.

Потоа станува од столчето, се залетува кон отворениот прозорец и скока. За чудо, навистина притисокот го враќа назад во ресторанот. Вториот решава и тој да проба.

Станува, се залетува кон прозорецот, скока и паѓа право долу, се прави плескавица.

Келнерот доаѓа кај првиот и му вели:

– Супермен, многу лошо пијанство имаш.


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Зошто барате развод од сопругата?

Оди кандидатот за градоначалник во едно планинско село за лично да ги убеди селаните да гласаат за него…