во ,

Сакам да се разведемо не иде више овакој….

После 20 године брак. Жена на мужа му вика:

-Сакам да се разведемо не иде више овакој.

Муж на тој:

-Зашто мори жено?!

Жена:

-Многу си стиснат. Еве ти га прстен толко…

Муж:

– А кутиче од прстен куде е?!

Што мислиш?

29 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

31 Неверојатни примери на 3D улична уметност

Овој прстен со брилијантот ќе го земам. Ставете го во кутија. А сега во уште една малку поголема…