во

Само за луѓе со изострен вид: Пронајдете го велигденското јајце со срце на него

Унгарскиот карикатурист Дудолф повторно ги тестира вашиот вид и трпение.

Овојпат задачата е: Каде се наоѓа велигденското јајце со срце на него?

Тестирајте колку вашите очи забележуваат детали.

Што мислиш?

28 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Градско дете од генерацијата растена со мобилни телефони оди во родното село на родителите поради коронавирусот…

Де држи го виа кабелот, осеќаш нешто?