во ,

Свирете ја Зелени очи оти се ќе искршам….

Седи Зајко у кафана пие и вика на музиката:

– Свирете ја Зелени очи оти се ќе искршам. Лисицата го гледа и му вика :

– Зајко ај седи мирен.Зајко ја гледа и и вика:

– Што е мори ти ороспијо една ај излези надвор да те видам.Излегуваат надвор се слуша лупање трескање…влегува Зајко у кафаната ја фрла кожата од лисицата пред музиката и вика :

– Свирете Зелени очи оти се ке искршам.Рипа волкот и му вика :

– Доста бе прекини штипикурец еден! А зајко мртов ладен му враќа :

– Што сакаш бе ти педер еден ..? Ај излези надвор да те видам колку си јак.Излегуваат надвор,трескање, лупање се враќа зајко у кафаната ја фрла кожата од волкот пред музиката и вика:

– Свирете ја Зелени очи оти ќе почнам да кршам.Станува мечката и му вика:

– Епа зајко стварно ја претера.

– Што сакаш мори ти краво една полна болви?

Ај излези надвор ако смееш.Излегуваат надвор трас, бум, трескање ,лупање , и се враќа зајко у кафаната ја фрла кожата од мечката пред музиката и вика:

– Добро бе ќе свирете ли Зелени очи… и во тој момент во

Кафаната влегува лавот и вика:

– Абе вие ќе свирете ли Зелени очи за баџанакот или треба ја да влезам.

Што мислиш?

10 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Неверојатни трикови со кои ќе направите уште покул Инстаграм фотографии

15 Случајни фотографии за луѓето со валкани мисли