во ,

Седат двајца луѓе во кафана на 14-от кат од една зграда…

Реклама

Седат двајца луѓе во кафана на 14-от кат од една зграда.

Првиот вели:

– Ајде да скокнеме од зградата. Кој се врати жив и здрав, другиот го части пиво.

И така се договорат. Скокнува првиот, се враќа без ниту една модрица и седну на масата. Скокнува вториот и умира на лице место.

Келнерот му вели на првиот:

– Навистина си ѓубре кога ќе се напиеш, Супермене.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Одат двајца пензионери кон паркот и едниот вели…

Одбивам да и дозволам на биолошката мајка на ќерка ми да ја запознае