во ,

Седат два Грка во авион, до прозорецот и на средното седиште…

Реклама

Седат два Грка во авион, до прозорецот и на средното седиште. Доаѓа Трпе, седнува до нив, се раскомотува и ги соблекува чевлите.

Гркот до прозорецот вели:

– Мислам дека ќе одам по кока-кола.

На тоа Трпе му вели:

– Братче, да не се провлекуваш, јас ќе ти донесам.

И додека бил отсутен, едниот Грк му плукнал во чевелот. По пет минути, истата сцена, само со вториот Грк и со другиот чевел. Слетува авионот, а Трпе ги облекува чевлите, се намуртува и вели:

– До кога, бре, оваа омраза, нетрпеливост, плукање во чевлите, мочање во кока-колата?!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Разговараат двајца хакери…

На часот по македонски јазик учениците добиле задача да напишат состав…