во , ,

Седи едно семејство на семеен ручек и таткото прашува…

Реклама

Седи едно семејство на семеен ручек и таткото прашува:

– Ајде, пред да почнеме да ручаме, ако некој од вас има нешто да ми каже, нека каже сега!

Станува ќерката и вели:

– Тато, јас сум лезбејка.

Таткото тука полудува и прашува:

– Уште некој?

Станува и другата ќерка и вели:

– Тато, и јас сум лезбејка.

Татко им веќе излудува, па вели нервозно:


– Добро, бе, мајку му, има ли во оваа куќа некој што сака машки работи?

Станува синот и вели:

– Јас, тато.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Јас сум толку добар во математика, што можам да ги решам сите проблеми…

Човек се чувствувал многу лошо и отишол кај докторот…