во ,

Сергеевич, каков беше тој земјотрес?

Капетанот на руска нуклеарна подморница го вика одговорниот војник и му вели:

– Сергеевич, каков беше тој земјотрес?


– Војникот Козлов доби телеграма дека жена му е на одмор со својот љубовник во Венеција.

– Не разбирам каква врска има тоа?!?!?!

– Е па, нема веќе Венеција…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Жената се враќа дома со 2 торби со лименки пиво, 12 шишиња вино, 2 шишиња ракија…

Маж страда од ужасна главоболка и конечно, целосно исцрпен оди на лекар…