во ,

Се вози постар господин во автобус, кога на една станица влегува млад панкер…

Реклама

Се вози постар господин во автобус, кога на една станица влегува млад панкер со портокалова, зелена и жолта коса. По некое време, младиот забележува дека старецот зјапа во него, па го прашува:

Панкерот:

– Што е стари, ти никогаш не си направил нешто диво кога си бил млад?

Старецот:

– Аха, еднаш имав секс со папагал, баш се прашувам да не ми си син…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кандидат за пратеник во едно село држи говор и вели…

Човек му кажува на пријателот…