во ,

Се вози тип на мотор и случајно удира еден врабец во лет….

Се вози тип на мотор и случајно удира еден врабец во лет. Му паднало жал, застанал и видел дека врабецот е уште жив. Го понел дома и го ставил во кафез со малку вода и леб.

Неколку часови подоцна, кога врабецот се разбудил, погледнал околу себе и почнал да се кае:

– Решетки, леб, вода… сум го убил мотоциклистот!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Од зад една зграда истрчал криминалец со пиштол во раката и ги побарал сите пари што ги имаат…

Ајде доаѓај дома, да не доаѓам јас таму, јасно?