во ,

Се вози Хасо со новиот велосипед. Го сретнува Мујо и зачудено го прашува…

Се вози Хасо со новиот велосипед. Го сретнува Мујо и зачудено го прашува:

Реклама

Хасо, од каде ти е овој нов велосипед?

А Хасо одговора:

Се возеше Фата со велосипедот по шумскиот пат и се сретнавме.

Таа застана, застанав и јас.

Се соблече таа целосно и ми вели:

“Земи, Хасо, што ти е на срце мило!”

Јас го зедов велосипедот.


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

На автобуската станица жена со дете чека автобус…

Отишле Мујо и Фата на сточен саем…