во ,

Се враќа Мујо од Германија и носи полн куфер со подароци…


Се враќа Мујо од Германија и носи полн куфер со подароци.

Фата зема чепка по куферот и здогледува едно мало, црно, со екран и зачудено го прашува Мујо:

-Драги, што е ова?

-Мобилен телефон.

-А, што е тоа мобилен телефон?


-Фато, оди ти во купатило наполни ми ја кадата со вода и со пења, па тогаш ќе ти кажам што е тоа.

Оди Фата, прави тоа што и рекол Мујо и излегува.

Влегува Мујо во кадата и ѕвони преку мобилниот на нивниот домашен телефон.

Фата ја крева слушалката и слуша:

-Душо, дојди сеа кај мене ќе водиме љубов цели 2 саати!!

Фата: -Не можам, си дојде овој волов од Германија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Ало Полиција, ми ги украле воланот, мењачот и педалите од автомобилот…

Ајде бе да видам, зборувај со мачката!