во ,

Се качуваат двајца алпинисти на една многу висока карпа…

Се качуваат двајца алпинисти на една многу висока карпа.

Таман дошле до врвот на карпата, едниот се лизнува и паѓа.


Се слуша “Аааааа…” и тишина.

Другиот вика:

– Зокииии, жив ли си?

– Жииив сууум…

– Здрав ли сииии?

– Здрав сууум…

– Е па качувај се нагоре де!

– Уште паѓааам…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Излегол Крали Марко на двобој со Дарт Вејдер…

Ало? Ја киднапиравме жена ти. Дај 10.000 евра…