во ,

Се оженил некој човек, си иде од работа и дома за јадење зелка…

Реклама

Се оженил некој човек, си иде од работа и дома за јадење зелка…
Другиот ден пак зелка….
Третиот ден пак зелка…
И скоро цел месец така само зелка му правела и овој се изнервирал и и рекол:
– Добро ма ти друго јадење освен зелка знаеш да направиш?
– Знам
– Епа што не направиш!
– Додека е*еш како зајак има зелка да јадеш !!!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Цветко се пушта на девојка…

На клупа во парк седат Македонец, Србин и Словенец и замислено гледаат во далечината…