во ,

Се собрале другарите за десетгодишнината и се прашуваат каде ќе одат…

Реклама

Се собрале другарите за десетгодишнината и се прашуваат каде ќе одат.

Еден вели:

– Да одиме во кафеаната кај Белиот, добри се келнерките!

Се собрале за дваесетгодишнината, каде ќе одат?

– Да одиме во кафеаната кај Белиот, вкусна е храната!

Се собрале за триесетгодишнината, каде ќе одат?

– Да одиме во кафеаната кај Белиот, евтино е!

Се собрале за четириесетгодишнината, каде ќе одат?


– Да одиме кај Белиот, нема провев!

Се собрале за педесетгодишнината, каде ќе одат?

– Да одиме кај Белиот, таму никогаш не сме биле.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Таткото го прашува синот…

Ќерката оди со мајка ѝ на венчавка и ја прашува…