во ,

Се спушта НЛО до една викендичка во Тиквешијата…

Се спушта НЛО до една викендичка во Тиквешијата. A таму на масата Блажо и Нацо г’таат ракија.

Доаѓа Вонземјанино и вика:

– Здраво! Јас сум Сигма 8.

– Блажо кон Нацо:

– Нацоо тури му една ракија на Сигма 8.

А пијат ракијата, а виа пак вика:

– Поздрав ја сум Сигма 8.

– Нацоо, де уште една ракија за Сигмата… и така Сигмата наметнала 7,8 ракии и едно време Сигмата вика :

– Море човециии ами ја су од друга планета бре!

– НАЦООО, не му давај веќе ракија.

Што мислиш?

10 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

12 Фотографии докажуваат дека мрзливоста се граничи со генијалноста

14 Луѓе во теретана кои не отишле само за селфиња пред огледалото